url.blogspot.com
WELCOME


:D


Saturday, July 5, 2008

Here are some answer 2 my questions:
1. Wat kind of boyfriend will i want?
Answer:Must b... ... taller than mi,chinese,caring,kind,good looking and must always love mi.
2. Wat kind of wedding do i want?
Answer:A simple 1 will do as long as we are married.
3. Wat kind of person do i think i am?
Answer: I am a very nice,caring,kind,helpful person.
4. Wat kind of friends do i like?
Answer:Kind,helpful,nice ones(must not b the gangster type).
5. Will i prefer a girl or a boy is i have a child and why?
Answer:I like girls better cause i can doll her up and i like 2 doll myself up when i go out so u will c a different mi when i'm outside.
6. From all those past heart breaking incident wat have i learn?
Answer:I learn not 2 trust the boys too much and not 2 get into a relationship sooo quickly as they are a lot of "fishes" is the sea and there is many diffrent types of "fish" 4 mi 2 choses from.
7. Did i break any boys's heart before?
Answer:Well the truth is yes i did break boys heart before but i can't help it cause i don't like them so wat u 1 mi 2 do the best thing i could do is tell them the truth which i noe breaks their heart but i have no other choice.
8. Who are the most important people in my life?
Answer:Everyone plays a part in my life so all of them are very important.
9. Which types of people do i hate the most?
Answer:Dishonest people,cheaters,backstabber,betrayer... .... many more.
10. Would i like 2 a boyfriend who is poor but love mi with all his heart or would 1 a boyfriend who is rich but don't really love mi or care about mi?
Answer:I would like 1 who is poor but will love mi with all his heart even thought he is poor which i will not mind cause we love each other and we are happy.

writtern @6:13 AM